EN OUTFIT BLAND HÖSTEN


Jacka First And I | Skjorta Zara | Jeans Zara | Boots Johnny Bulls | Väska Michael Kors

Hej på er finisar! Hur mår ni idag?
Jag mår bra och har försökt hinna med dagens to do-list, Började med ett jobbpass sedan tog jag en sväng förbi Johanna och nu sitter jag hemma och har hunnit med en av veckans läxor. Så skönt med höstlov (även fast jag jobbar hihi) Ska hoppa i säng tidigt i kväll för klockan ringer 05.00 i morgonbitti då det är dags för tidigt jobb. Sitter och funderar på vad jag ska klä ut mig till denna halloween... Vad ska ni klä ut er till och har ni idéer? Jag får klura vidare och förhoppnigsvis blir det något bra jag kan visa upp! 
 
 
dagens - kläder
1

NYHETER BLAND DETALJERNA

Halsband H&M | Örhängen River Island | Läppenna MAC "Oh Honey!" och "In Anticipation" | Concealerborste Kicks
 
Här har vi lite av småsakerna jag fick med mig hem från huvudstaden. Smycken och smink. Jag har redan använt den ljusa läpppennan och jag trivs bra i färgen. Har länge funderat på en neutral färg så jag slog till med en ljus när jag var där. Det fick dessutom bli en rosa penna som kan piffa upp vardagliga eller lika så festoutfits. 
detaljer - shopping - smink
1

STOCKHOLMS SNAPSHOTS

 
Och då var man tillbaka på hemmaplan. Jag har haft det jättebra i Stockholm med vännerna och oh my så bra Imagine Dragons var!! Självklart visste man att de skulle rocka loss men att hela konserten skulle vara så bra trodde jag inte. Förutom en underbar konsert har vi sprungit runt i affärer och haft det allmänt bra. Jag trivs så bra i Stockholm. Vill åka tillbaka och flytta dit. Jag spelade in lite klipp också, så när lovet snart är här (bara denna skoldag kvar sedan looooov) ska jag försöka klippa ihop alltihopa till er. Puss ♥
babbel - bilder