FANCY POSTERS - DESENIO

 
 
Min fina vän tipsade mig om en av de bättre sidorna för olika posters. Jag som ständigt vill vara i förändring planerar nu hur mitt rum ska göras om och då får första förändringen bli med nya tavlor på väggen. När lönen kom så gick det utför för ekonomin men mitt humör blev på topp haha. Har hunnit köpa en tavla (med Carries citat) och en ny väska. Väskan kom hem igår och den visar jag antaligen i nästa outfit. Men för er som vill köpa fina tavlor - här är sidan! Desenio. Inte alls dyrt, väldigt snygga posters och även annan inredning! 
gråskala - inspo

CASUAL MONDAY

Jeans Topshop | Linne BikBok | Kofta H&M | Trenchcoat First & I | Adidas Stan Smith
 
Så här kanske jag inte ser ut denna måndag men jag såg ut så här förra veckan! En enkel skoloutfit med jeans och topp. Har varit lite off men som vanligt har jag haft fullt upp. Har firat Amandas födelsedag, myssöndag med pojkvännen och klämt in lite jobb i helgen. Fick långledigt med studiedag på torsdagen och jobb hemifrån på fredagen så det har inte varit några större problem för mig denna helg. Klockan är alldels för mycket och jag måste sova så jag orkar med en ny skoldag. Plugget kör igång nu och den jagar mig med alla högar av plugg. Men det är mindre än ett år kvar så jag får fortsätta kämpa och sedan fira rejält!! 
detaljer - jackor - kläder - outfits

THURSDAY MORNING

godaste kakorna jag bakade igår. för bästa smakupplevelse ska man ta två kakor och lägga nutella tillsammans med hallonsylt mellan, muuuums.
 
Godmorgon solstrålar! Jag kom precis hem från ett morgonpass och nu ska jag göra iordning mig för dagen! Ska iväg och fika med några vänner och fira födelsedag och därefter veckans testund med bästisarna. Även om inte solen skiner känner jag på mig att denna dag blir en bra dag! Puss på er /L
babbel - mums