2 ÅR

Igår var dagen då jag min och pojkvän firade 2 år tillsammans. Tiden springer iväg och han gör mig så lycklig. För att fira oss drar vi iväg till Stockholm över helgen. Hans bror har nyligen flyttat dit så vi spenderar några dagar uppe hos honom! Tänker mig julmarknad, shopping och strosande. Kommer nog bli riktigt mysigt. Puss ♥
1

LUCIABAK

Alltså vilken mysig luciadag jag hade. Startade dagen med att se en bit av luciatåget på tvn. Det årliga luciatåget på svt var inspelat här i Varberg så det var extra kul att få se det. Efteråt jobbade jag en stund och sedan åkte jag och Moa ut till Amanda och bakade pepparkakor. Sååå mysigt. Äntligen fick jag mer julkänsla. Vi åt lite charkis, lussebullar, mängder pepparkakor och glögg. Strålande lucia!! Vad hade ni för er?


jul

MITT 2016

WOW. Nu när jag sitter och tänker tillbaka så inser jag vilket år jag har haft. Det har hänt så mycket och jag känner verkligen att jag har tagit vara på detta år.
 
I februari var jag och pojkvännen i London och strosade runt. Vi hade så mysigt och hela resan var riktigt lyckad. 
 
Jag spenderade stor del med studentkommittén och planerade den stora dagen som tillslut kom, studenten. Jag var ute på den roligaste utekvällen när det var tema Back in the days och när jag inte planerade roligheter satt jag med plugget i högsta hugg. Snyft att man inte har träffat flera av dessa personer på jättelänge :(
 
Här grät jag så tårarna rann men nu när jag ser tillbaka så var det ju början på det som är nu. 
 
Avslutade min sommar som mest bestod av jobb med en svinrolig visit på Way out West. Årets wow spenderade jag med gänget ovan. Fick se så jädrans bra konserter och dansa fuldans så fötterna gjorde ont.
 
Sedan får vi inte glömma min bästa resa i livet, tågluffen. Inte hade jag den blekaste aning om att jag skulle luffa runt i början av året men så blev det. Visst är det härligt att inte veta, att det blir lite som det blir och oftast blir det bra. Det kändes nästan lite som en dröm när man var iväg. Det var så magiskt och är så glad för alla vackra platser jag fått upptäcka.
 
Året är inte slut än och det är inget dåligt som är kvar. Jag har en weekend till stockholm, julfirande och nyår kvar. Vi får se hur december tar form och om jag får bestämma tycker jag vi avslutar året på topp.
4