NEW LEVI'S

Jeans här
 
Har blivit lite smått förälskad i Levi's uppdaterad version av signaturjeansen. Älskar mina stentvättade från Topshop som är i liknande modell så jag tror dessa får bli jeansen för våren. Gillar också att de är ankellånga. Det betyder förmodligen att dom inte blir flera mil långa på mina kortisar till ben haha. Och ja, shoppingsuget är igång igen så nu får jag bara leta efter min storlek och sen beställaaaaa. För övrigt äger jag inte några levi's och det är väl ändå något alla ska ha i sin garderob? 
 
inspo - kläder
1

EARLY SPRING WANTIES

 
 
EARLY SPRING WANTIES
 
EARLY SPRING WANTIES 
 
Vårkläderna börjar rulla in mer och mer och jag är så taggad inför våren! Här ovan ser ni lite av vad jag tänker mig våren 2016. Ska satsa på många basplagg, en snygg kappa och några bekväma skor! Har blivit förälskad i skepparmössor så är på jakt efter en sådan med! Och jag fick en gudomlig parfym i julklapp men var i stan för någon dag sedan och luktade på denna ovan! Den doftar så gott och flaskan är så fin så om jag har pengar över kanske man ska unna sig denna goding. Man kan väl aldrig ha för många parfymer? ;)
detaljer - kläder - kollage

ÅRSLISTA 2015

 
Jag blev inspirerad när jag lyssnade på min favoritpodd med Josefine & Vanja imorse. Jag vet att jag är lite sen med att blicka tillbaka på 2015 (haha) men jag vill ändå skriva ner mest för mig själv om vad jag har gjort och hur jag har känt mig detta år. Därför kör jag denna lista och förhoppningsvis svarar jag på samma frågor nästa år och så ska vi se vad som har ändrats! Nu kör vi!

 
1. Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort innan? Sannerligen! Jag fyllde 18, tog körkort, gick ut och klubbade haha, gjorde en hennatatuering, tog ut rälsen (♥), såg artister jag aldrig sett innan osv. osv.
2. Vilket datum kommer du alltid att minnas? Hm... Troligen min 18-årsdag & dagen jag tog mitt körkort!!

3. Vilka länder besökte du? Oj.. inga hahah. Nej vad sjukt, jag var bara på resor i Sverige faktiskt... Det där får vi ändra på tills nästa år!!
4. Bästa köpet? Om jag får säga topp tre så är det min lilla kamera, min mobil och min nya väska.

5. Gjorde du något som gjorde dig riktigt glad? Åh ja, jag var på många konserter och då är jag alltid lycklig!
6. Saknar du något från 2015 som du vill ha med 2016? Något som jag gjorde ganska mycket under 2015 var att gå på bruncher så gärna fler underbara bruncher under 2016 och jag är nöjd! Sen saknar jag att dansa men på grund av något knas med mitt ben kan jag inte gå tillbaka till dansen även om det är något jag vill väldigt mycket.
 
 7. Vad önskar du att du gjorde mer 2015? Upptäckte saker, någon tripp hit och någon tripp dit. Jag vill se mer av världen! Och bloggade eller iaf skrev ner vad jag har gjort! Jag vill kunna titta tillbaka och minnas allt jag gjort.
8. Vad önskar du att du gjorde mindre? Jag önskar att jag stressade och oroade mig mindre. Men på grund av all denna stress har jag insett att det inte är värt bördan. Visst, skolan är superviktig men mitt välmående är 1000x viktigare. För att få panikattacker och vara konstant stressad är inget bra.

9. Bästa boken du läste 2015? Jag läste väl typ 4 stycken haha men helt klart Livet efter dig av Jojo Moyes!!!
10. Bästa musikupptäckten under 2015? Asap Rocky, min prins introducerade honom för mig i början av 2015 och i somras såg jag honom live och det var så jävla fett!!! Och sen får vi inte glömma XOV för han är GRYM.

11. Vad fick dig att må bra? Mina vänner, min familj och min pojkvän. Folket i min närvaro helt enkelt.
12. Vad tänker du göra annorlunda under 2016? Man låter så töntig när man säger sådant här egentligen men på något sätt gillar jag det. Men 2016 ska jag försöka upptäcka mer, jag ska få bättre självkänsla, lära mig att koppla av bättre och finna en bra balans mellan träning och kost.
babbel
1