MUSIKTIPS - THERE WILL BE TIME

 
There Will Be Time - Mumfrod & Sons, Baaba Maal
 
Wow ♥ Jag är ett stort fan av Mumfors & Sons men deras senaste ep som de släppte i veckan tillsammans med Baaba Maal är helt gudomlig? Lyssna på låtarna, de är magiska!!! Klicka här för att komma till epn på spotify. Tipstipstips! Musiken är verkligen helt magisk.
musik
1

STUDENTEN

 
Japp, för lite mer än en vecka sedan sprang jag ut. Själva utspringet kändes knappt verkligt och mina tårar rann. Antagligen för att ett så stort kapitel tog slut och att världen nu väntar på mig. Jag avnjöt en god frukost tillsammans med klassen, vi gick glada genom stan och dansade på flaket (!!))) så jäkla roligt! Precis som alla säger var det den bästa dagen i mitt liv. Fick fira med mina bästa vänner, familj och släkt. Kunde inte blivit bättre.
 
Dagen efter  åkte jag vidare till Magaluf för ett sista avslut. Massor från skolan åkte på en gemensam studentresa och det har varit riktigt skoj. Mycket sol, bad och party!! Kom hem i måndagsnatt helt utslagen och min säng har aldrig känts så skön. Blev sjuk under resans gång så nu ligger jag hemma och försöker krya på mig inför midsommar och jobb. 
lycka - skola - sommar - student
1

Balsnapshots

fyra bilder från balen ♥

ALLTSÅ VAD HÄNDER!?
 
Jag var på bal i söndags och hade det så himla kul. Vi gick ner genom stan, dansade vals, åt god mat och dansade sönder fötterna. Gick tillsammans med min klasskompis och hade en riktigt rolig kväll, vill göra om den igen och igen.

Dessvärre (?) väntar en av de största dagarna i mitt liv imorgon - STUDENTEN!!!!! Waaaah. Det är så mycket känslor. Dagen är äntligen här. Jag lämnar Sverige för ett litet tag på lördag dessutom. Ska bli skönt och fy fan vad jag är bra. Nu ska jag försöka sova och ladda batterierna inför MORGONDAGEN!!!!!!!
bilder - student