STANNA TIDEN

 
1 vecka till balen. 1 vecka till balen. 1 vecka till balen. HALLÅ?? Varför går tiden så jäkla fort? Detta är så sjukt. Jag vill stanna tiden men samtidigt vill jag bara att det ska bli nästa helg. Jag ska inte klaga för de två kommande helgerna jag har framför mig är inget att klaga på. Första spenderar jag på ullevi och bal. Andra student och magaluf. SÅ JÄVLA NICE! Livet rullar på bra nu. Senast ni hörde av mig har jag ätit middag på John's Place med fina studentkommittén. SÅ GOD MAT!! Och så bra kväll!!!! Ja, jag överdriver med uttropstecken men mitt mood är på topp. Solen skiner, jag har shoppat, har varit långledig och bara njutit över att vara läxfri. Wiho, pussar på livet. 
babbel - student

PICKNICKMYS EN TISDAG

 
 
Going up on a tuesday eller vad säger ni? Jag firade min underbara dag med en härlig picknick vid havet med vännerna. Så mysigt!! Jag borde verkligen gå på mer picknickar för det är så himla mysigt. Bortsett från en nära attack av en hungrig fågel så kan jag inte bli mer än nöjd med eftermiddagen. Vi satt nere vid fästningen och proppade i oss denna goda mat.
 
Det är verkligen en bra dag idag. Fick tillbaka två prov och fick godkänt på båda (heja mig!!!), gjort klart mitt nationella tal, avslutade dagen med bio tillsammans med bästisarna (bad neighbours 2) och nu - ja, nu kan jag i princip njuta av att skolan går mot sitt slut. WOHO! Tisdagar brukar vara några av de lite mindre roliga dagarna men denna dag var väl inte den sämsta. Imorgon väntar mer roligheter! Pussar och kramar.
bilder - lycka - mat - sommar
1

ACCESSORIES

Access...
 
Nu när sommaren närmar sig måste man ju ändå bättra på acceossarlagret. Kanske ska införskaffa sig ett par nya solglasögon. Har dreglat efter Celinés klassiker i flera år och jag vill fortfarande ha ett par. Synd att de inte riktigt är i min prisklass. Får slita på jobbet hela sommaren sen så kanske man är värd ett par sådana i Augusti! Och hur snyggt är det inte med helsvarta klockor? Att hela uret är svart är verkligen svinsnyggt. Linnsan like. 
detaljer - inspo