ONE WEEK TO GO

Om endast en vecka sitter jag på flyget för att hälsa på familjevänner i Texas. Jag och min barndomsvän ska dit och hälsa på i hela 3 veckor och en sådan ledighet kan inte sitta bättre! Ska bli kul att få upptäcka lite olika platser i texas och bara vara iväg för ett litet tag. Äntligen är det dags att ladda batterierna med massor av sol och när vi ändå är så långt bort är även biljetter bokade för en kortvecka i Mexico! Hello enchiladas, guacamole, tequila och tacooooos!! Jag är riktigt laddad, det är bara att packa resväskan sedan är jag redo att hoppa på planet!

MASK-A-HOLIC-KIT

 
WOHO! Hittade världens kap på Skincity häromdagen. Mask-a-holic-kit från Peter Thomas Roth. Har läst mycket om dessa masker och när jag såg att detta kit var på rea kunde jag inte låta bli. Ska bli extra kul att få testa pumpakmasken och även den med guld i!! Får kanske fixa ihop en recension när jag testat några stycken. Är det någon som har några av dessa masker eller något från detta märke? Ikväll tror jag att jag ska testa pumpamasken och se ännu ett avsnitt av 13 reasons why (har blivit fast). Pussar ♥
 
babbel

FAVORITER FRÅN NAKD

 
 
Na-kd har påskrea! Woohoo! Jag måste hålla i plånboken eftersom jag ska iväg och resa om två veckor men det stoppar mig inte från att fönstershoppa. HÄR finns hela rean och det finns vääääldigt mycket fint. Valde ut mina favoriter ovan och favoriten av dessa är helt klart den blåa klänningen. Den är verkligen to die for!!