START SOMEWHERE

Hej vänner! Hur mår ni? Jag börjar sent idag och fick äntligen sova ut! Inte haft en sovmorgon eller ens en dag ledigt sedan jag kom hem från resan så denna morgon sitter riktigt skönt. 

Hur som helst så kom min fina kalender hem igår! Hur fin? Gjorde framsidan själv i photoshop och tycker den blev fin. På insidan har jag satt ett inspirerande citat som lyder "The things you are passionate about are not random, they are your calling." Håller tummarna att det ska ge mig lite guidning genom detta halvår. Har många val att välja. Ska jag flytta? Ska jag plugga? Ska jag resa? Tankarna bara snurrar. Men jag känner att det kommer bli bra. Nu resterande dag ska jag laga matlådor och sedan cyklar jag till jobbet. Men först en liten promenad med en bra podcast i öronen. Sköt om er! Kramar ♥
babbel
1

DAYS IN PUERTO RICO

 
På en av Old San Juans gator. Deras gamla del av huvdstaden var full av färgglada hus och konst på väggarna. Man blev helt full av energi, så vackert!
 
Jag vid en rosa (!!) vägg. Man blir ju kär. Vem vill inte bo i ett rosa hus med vita blommor i fönstret?
 
La mina falls, El Yunque. Vi spenderade en dag i El yunque, regnskogen, och vandrade genom den tropiska hettan. Var riktigt coolt. Har alltid haft det på min to do list, vandra i en regnskog, och äntligen fick jag bockat av det. Vi såg vattenfall, lianer och massa vackra utsikter!  
 
En av världens finaste stränder, Flamenco Beach, som fanns på Culebra, en av småöarna bredvidvid. ÅK DIT! Sanden var så vit och vattnet var så blått! Åh hå. 
 
Fy vad jag älskar att upptäcka nya platser. Fina som gamla. Rena som smutsiga. Det är nya kulturer, nya dofter, nytt folk och nya äventyr.

resa

RÖR INTE MIN KOMPIS

 

Detta album har gått på repeat sedan jag kom hem. Fy vad bra Thomas Stenström är! Här ovan är en av låtarna från hans nya album, Rör inte min kompis, och alla låtar är svinbra. Har ni möjlighet att lyssna så gör det. Mina favoriter är luffareblod och så så så säg.

En tisdag är snart avklarad. Jag ska inte göra så mycket mer resterande tid av dagen. Kanske ta en kopp kaffe med föräldrarna när de kommer hem och sedan ser jag nog ett avsnitt av någon serie. En lugn eftermiddag och kväll passar perfekt när man börjar 06.00 imon. Pussar

 

film - musik
1