LYCKLIGARE NU

1. Lyxlunch 2. GLASS!! 3. Kvällsdopp en varm och stillsam kväll 
 
4. Selfie i ett pefekt(!) ljus ;) 5. Mys med min prins 6. Frukost med färska bär, mums!
 
7. Walk walk, promenad i solen! 8. Happy girls!! 9. Hallonplock hos farmor & farfar! Mina frukostar är just nu on top, färska hallon är det bästa som finns! 
 
Jag har det så himla bra just nu. Jag svävar på moln för det som väntas komma!! Har så mycket kul inom loppet av en månad, födelsedag, wow, 20årsfirande och det bästa av allt! Bli sambo med min pojkvän!!! IIIIH, ska bli så roligt! Nu får jag ha honom vid min sida varje natt och känna hans doft precis när jag vill. Jag tror augusti kommer vara bästa månaden detta år. Nu tar vi nästa steg i livet vänner, nu äntligen!
sommar
2

TVÅ APPAR ALLA BEHÖVER

 
 
 
 
Måste bara tipsa er om två grymma appar jag har som favoriter i mobilen! Apparna: Headspace & Pacifica.
Headspace är grym för er som är nya inom meditation. Jag själv älskar yoga/meditation och vill verkligen förbättra mig inom den själsliga världen. Finna min inre kraft och få kontakt med mitt inre jag. Headspace kostar men de har en gratisversion där man med hjälp av en guide tar sig igenom 10 dagar av meditation och jag lovar er, man mår SÅ bra efteråt! 
 
Pacifica är jättebra för att förbättra hela din självkänsla och självförtroende. Den ger dig dagliga uppdrag (som verkligen hjälper!) och du får gärna svara på hur din dag varit, hur sömn, träning, humör osv. har varit. Jag har lärt mig flera saker och jag som har lätt till att bli lite för stressad i vissa situationer har verkligen tagit till mig ett annat sätt att andas, ett sätt som lugnar kroppen på ett helt annat sätt. Jag rekommenderar båda appar massvis! ♥
tips
2

SOMMAR I DAGARNA TVÅ

 
Sommaren kom och har stannat i två dagar! Jag har dessutom haft turen att få vara ledig på båda två! Igår åt jag lunch med min bästa moster och sedan tog vi en promenad på stranden. På kvällen blev det ett väldigt uppfriskande kvällsdopp och inte mycket mer än så behövdes för att dagen skulle bli suverän. Idag startade hallifornia i stan och jag startade dagen med meditation i parken (välbehövligt!), en kik i stan och en burgare till lunch (igen...). Men man ändå kan inte få för mycket av burgare! Håller ni inte med?
 
Livet är så härligt just nu! Jag hoppas ni känner detsamma ♥
 
bilder - sommar