WANTIES THIS JUNE

 
Åh jag är i ett sådant shoppingmood just nu! Är helt kär i stråväskor och jag letar ivrigt efter den rätta. En från Chêne hade inte varit fel (grundaren, Fanny driver även min nya favoritpodd Addtobag - in och lyssna!) men Lagerhaus budgetvariant tackar jag inte nej till heller. Och färg!! WAH är så färggalen. Mina senaste köp har varit röda, gula, rosa och gröna!! Inte svart så långt ögat kan nå och jag mår jättebra av det. Att bära färg ger en så mycket mer energi och nu när sommaren är här sitter det helrätt. Är det något jag letar efter i affärerna just nu är det färgade klänningar, byxor och blusar! Vad har ni fått mersmak för denna månad?
bilder - kläder - kollage - sommar - stil

BÖRJAN AV JUNI

 
 
 
En vecka (och lite till) har redan passerat juni månad och jag är redan fått gjort massor av roligheter! Åkte upp med några tjejer till Göteborg och åt väldigt god mat på Bellora, drack gott på Brasserie Lipp och sedan var det utång på Push. Det blir helt klart fler utekvällar i Göteborg i sommar!! Har unnat mig flera sovmorgonar (pga flera sena jobbpass), haft filmmys med pojkvännen (vi håller på att plöjer igenom alla Johan Falk-filmer). Men ärligt talat. Var tar tiden vägen? Halva året har snart gått!!!!!! Men man går ju och väntar på sommaren de första månaderna och nu är den här.
 
Jag ska sätta igång med att pyssla ihop en sommarlista som peppar mig lite extra. Jag har jobb i princip alla veckor men det ska inte stoppa mig från att få en megabra sommar. Lite roadtrips och roliga besök hit och dit ska klämmas in. Vi börjar nästa vecka och tar tåget ner till Skåne! Woho!
babbel - sommar

NO MORE SAD FACES

Vad konstigt att en känsla kan göra en på så kontigt humör. Jag var nog lite i oblanas när jag vaknade idag. Med en konstig känsla av misslyckande och ångest. Det har gått ett år sedan jag tog studenten, ett år sedan jag hade en av de bästa dagarna i mitt liv. Nu, ett år senare sitter jag här. Med fler erfarenheter, mer berest än jag trodde att jag skulle vara och faktiskt säkrare i mitt själv. Ändå så är det något som tynger ner mig idag. Jag tror att jag känner mig fast. Även om jag varit på alla dessa platser så är jag fortfarande kvar här. I denna stad som jag vill bort från. Det är inget jag egentligen ogillar med staden men det finns så mycker mer här ute i vida världen som väntar på mig.
 
Så jag tog i saken. Jag gjorde mina morgonsysslor som jag vet att jag mår bra av. Drack mitt te, åt en riktigt god frukost och lyssnade på sån musik som gör mig på gott humör. Det lilla hjälpte till att vända bort den dåliga känslan, och samtidigt som jag försökte trappa upp på humöret tror jag att planen inför hösten kom fram till mig. Framtiden är oviss. Jag kanske flyttar utomlands, bor kvar eller pluggar. Men jag vet att jag gör något som jag vill göra för det är dags nu. Jag är redo. Tills jag får reda på mitt skolbesked kommer jag släppa all framtidsångest och njuta av att jag faktiskt är här jag är. NU KÖR VI! No more sad faces. Gör det bästa av tiden oavsett var du är.
 
 
 
babbel