BUCKETLIST SOMMAR 2017

 
Sommaren är här och midsommar är redan över? Jag hade en jättebra midsommar, tyvärr kom febern och hälsade på men det var bara att intala sig att man mår bra och så blev det! Massa skratt och god mat med vänner. Nu är det mest en rethosta kvar så snart är jag på topp igen! Jag är redo för att ta vara på alla lediga stunder jag får. I sommar vill jag göra massor! Här nedan är lite jag gärna vill hitta på, vad vill ni göra? ♥
 
Åka en dagstrip till Köpenhamn
Plocka Jordgubbar på Vareborgs bärodling
Gå på massa konserter (Coldplay √, Håkan och WOW kvar!)
Hänga på liseberg en hel dag och åka allt man kan flera gånger om
Yoga en massa! Både hemma och vid havet.
Äta glass på Tre Toppar
 
Äta på John's Place med bästisarna (en ska lämna oss och ska vi säga farväl för ett tag ska vi slå på stort)
Picknick vid havet med hjärtat
Åka på små roadtrips till exempel till Sia/Ståhlboms/Lilla Napoli/Garage i Höganäs
Göra egen lavender mule
Läsa massa böcker i sängen/soffan eller hängmattan
Ha egna pizzakvällar med vänner där vi grillar pizzan på grillen
Fira min 20-årsdag!
BADA! Hjääälp, jag har inte hunnit båda i år? Eller "hunnit" jag har inte velat haha
Sleepover på min älskling balkong
 
Jag må kanske inte hinna allt det här denna sommaren mellan jobbet men här är min guideline för denna sommar. 
sommar

WANTIES THIS JUNE

 
Åh jag är i ett sådant shoppingmood just nu! Är helt kär i stråväskor och jag letar ivrigt efter den rätta. En från Chêne hade inte varit fel (grundaren, Fanny driver även min nya favoritpodd Addtobag - in och lyssna!) men Lagerhaus budgetvariant tackar jag inte nej till heller. Och färg!! WAH är så färggalen. Mina senaste köp har varit röda, gula, rosa och gröna!! Inte svart så långt ögat kan nå och jag mår jättebra av det. Att bära färg ger en så mycket mer energi och nu när sommaren är här sitter det helrätt. Är det något jag letar efter i affärerna just nu är det färgade klänningar, byxor och blusar! Vad har ni fått mersmak för denna månad?
bilder - kläder - kollage - sommar - stil

BÖRJAN AV JUNI

 
 
 
En vecka (och lite till) har redan passerat juni månad och jag är redan fått gjort massor av roligheter! Åkte upp med några tjejer till Göteborg och åt väldigt god mat på Bellora, drack gott på Brasserie Lipp och sedan var det utång på Push. Det blir helt klart fler utekvällar i Göteborg i sommar!! Har unnat mig flera sovmorgonar (pga flera sena jobbpass), haft filmmys med pojkvännen (vi håller på att plöjer igenom alla Johan Falk-filmer). Men ärligt talat. Var tar tiden vägen? Halva året har snart gått!!!!!! Men man går ju och väntar på sommaren de första månaderna och nu är den här.
 
Jag ska sätta igång med att pyssla ihop en sommarlista som peppar mig lite extra. Jag har jobb i princip alla veckor men det ska inte stoppa mig från att få en megabra sommar. Lite roadtrips och roliga besök hit och dit ska klämmas in. Vi börjar nästa vecka och tar tåget ner till Skåne! Woho!
babbel - sommar