EN HELG I TOPPKLASS

 
 
Det är med lugn och glädje jag avslutar min helg. Fick en trevlig fredagskväll med after work, grillat och mys med pojkvännen. En lördag då det var födelsedagsfirande för lillebrorsan som blivit så stor och numera är femton. Självfallet serverades det våfflor på kalaset och efteråt var det både basket och lek på lekplatsen med småkusinerna.
 
På kvällen gick jag och familjen ut och åt vilket var riktigt gott! Efteråt drog jag en spontanare och drog ut på krogen för lite dans med min fina vän och hennes jobbarkompisar. Jag borde bli bättre på det där med spontanitet. Att göra det som känns kul här och nu.
 
 
Nu avslutar jag kvällen med att se senaste avsittet av Girls och sen är jag redo för en ny vecka! Hur känner ni? Är ni redo ni med? 
babbel - bilder

DAGLIGA TANKAR

 
Varvar lycka med bedrövelse. Svettiga träningspass med nutellapannkakor. Just nu känns livet lite rörigt. Vilket program och vilken högskola ska jag söka in på? Kommer jag att komma in? Och den största frågan av de alla - NÄR kommer vårvärmen?
 
 
Jag har senaste månaden insett att det inte är helg utan lyxfrukostar och ätit pannkaksfrukost de flesta helger. Varit på date med pojkvännen (varför går man inte på fler sådana? Skärpning och fler utemiddagar får det bli!) Bokat en resa för mina sista pengar och försökt att finna balans i vardagslivet. Det finns lite knoppar här och där men solen kämpar sig sakta framåt. Den där våren kommer nog tillslut, men ibland känns den så långt borta.