PLAYA DEL CARMEN SNAPSHOTS

Ser ni så magiskt? Cenoten Ik kil!
 
Åh man börjar redan sakna värmen när man kollar igenom bilderna från Mexico! Under vår resa tog vi en sväng till Mexico för fem nätter. Vi bodde på ett jättefint resort som låg precis vid stranden i Playa Del Carmen, lyx!!
Den korta tiden vi hade där gav mig mersmak - jag MÅSTE tillbaka! Känner att jag vill se så mycket mer.
 
Vi hade ungefär fyra heldagar och två av dom var vi ute på äventyr. Ena dagen åkte vi på en tour och beöskte chichen itza (!!!), coba och en cenote. Att besöka cenoten var magiskt, det var så himla fint men samtidigt lite läskigt på samma gång. En cenote är ett slags slukhål där grundvattnet kommer fram. Det var jättedjupt men vattnet kändes så rent! Jag har som mål att besöka alla världens nya underverk och nu kan jag bocka av den första!

En annan dag åkte vi ut till ön Cozumel där vi hyrde bil. Vi körde runt på ön och stannade där det verkade fint. Superhärligt! Mexico var jättefint eller ja, i alla fall den lilla delen jag fick se ;) Som jag säger till alla platser jag besöker - I will be back! 
resa - sommar
1

EN DAG I AUSTIN

"Let love in " finaste skylten! Hela austin var full av fina citat på både väggar och skyltar.
 
 
Hej vänner! Jag är hemkommen från en underbar resa. Har spenderat närmare 2 veckor i Texas och tog mig även en långweekend i Playa del Carmen (Mexico). Värmen har suttit så fint och min kropp har fått laddats med ny energi. Nu är jag tro det eller ej redo för en sommar full av jobb här hemma i fina Varberg.
 
Har gjort en massa skoj när jag varit iväg som jag ska visa er lite då och då. Texaslivet var riktigt roligt att se med egna ögon. Alla hästgårdar, stora bilar, höra dialekten osv osv. En dag åkte vi till Austin för att upptäcka och få se lite mer (bilderna ovan). Älskade allt jag hann se under min dag där. En riktigt ball stad som jag gärna besöker igen, massa kreativa människor och livemusik på flera ställen! Har ni chansen så åk dit! När vi var där hann vi med strosande i både secondhandbutiker och orginella små shopar, en lunch på berget vid sjön Travis där de bryggde sin egen öl så en ölprovning passade vi på att ta med. Vi tog en drink på rooftopbaren på hotellet (så fin utsikt över staden!), tog en tur på bargatan på 6th street och innan vi körde hem dagen därpå tog vi ett dopp i sjön. En perfekt tripp till en rolig stad! Austin - I will be back!
bilder - resa - sommar - äventyr