IN MY WISHBAG

Allt ovan från H&M.
 
Hej vänner. Fick feeling och ville shoppa (när vill man inte?) igår så tog tillfället i akt och granskade större del av H&Ms senaste tillskott. Lite av det ovan hamnade i shoppingvagnen och slutsumman blev lite över 3 lax... Om man inte var en fattig student hade jag klickat på beställ direkt men nu fick jag bara drömma. Röda jeans har jag varit sugen på länge och lika så en leopardajacka. Men sedan såg jag detta blåa fluff!!! SÅ SNYGG JACKA! Är riktigt sugen på en ny höstjacka men vet inte vilken jag ska satsa på. Har tänkt att beställa hem en svart ullkappa eftersom det är ett säkert kort och funkar i alla lägen men leopad och blått fluff är verkligen roligare. Hm... får bli veckans fundering ;)
 
Nu är det dags för mig att avlsuta helgen på ett bättre sätt - BIO med en saknad vän! Och inte vilken bio som helst utan nya THOR!! Tagga! Sedan väntar sömn och tentavecka (hjäääälp) Pussss ♥
kläder - önska

SUMMER MOMENTS

 
 
Insåg igår jag att jag knappt hunnit reflektera över vad jag gjorde i somras. Hur allt bara hände på en och samma gång. Jag firade min 20-årsdag med kräftskiva som blev riktig lyckad. Jag unnade mig att äta gott och göra sånt jag blir glad av. Jag och killen skrev på lägenhetskontrakt och blev i slutet av sommaren sambos. Jag kom in på min drömutbildning och kunde knappt förstå att jag faktiskt kom in då varken mina betyg och knappt högskoleprovet räckte, men har man lite tur och vilja så går allt! Jag fick umgås med alla mina underbara vänner, vilket jag nu är alldels för dålig på. Jag fastnar lätt i min egna bubbla men jag värdesätter verkligen mina vänner och de relationer jag har med dom. Det är SÅ viktigt. Det blir kanske lätt så, i alla fall för mig, nu när allt blev så förändrat och allt nytt kom på en och samma gång. Men jag börja landa nu och jag stortrivs.
 
Jag vet inte vad jag ville få sagt med det här inlägget egentligen, men jag ville nog bara få prata ut lite. Få infinna mig i att allt blir bra tillslut och den där ovissheten som tärde på en nu snart är som bortblåst. Heja livet!
bilder - känslor - sommar
1

HOME SWEET HOME

 
Vårt hem ♥
 
Det börjar komma någon vart, här i mitt och Luddes hem. Vi fick hem lite fler posters häromdagen och igår åkte de upp och jag är så nöjd! Favorittavlan är nog sjömannen som är längst till höger (köpt på länna möbler). Det är verkligen de små sakerna som göra hela alltet. Vi (eller jag haha) försöker få något fixat varje vecka så inte allt här hemma stannar upp. Här näst ska vi köpa fler tavlor, lite mer växter och antagligen någon mer möbel men jag vill inte stressa. Det ska kännas rätt. Vardagsrummet är favoritrummet just nu, det är här vi spenderar mest tid. Ska försöka fixa mer i sovrummet också men allt tar sin lilla tid och jag som älskar att fixa tycker bara det är roligt. 

Söndag idag och då är det dags för söndagsmiddag hos killens föräldrar. Sedan efter det åker jag till jobbet för ett eftermiddagspass! Kram på er ♥
 
design - hem - inredning - inspo