FRIDAY PLANS

 

06:30 Upp och käka gröt! Äppelgröt med mandelmjölk är så himmelskt gott.

 

08:30 Fredagstraditionen, spinning. Ett svettigt pass som startar igång helgen är mycket uppskattat.

 

10:00 Handla… dags för veckohandlingen och det roliga jobbet: källsortering! Efter det behöver jag plugga och det i mängder men det kommer nog sluta med att jag städar lägenheten, tvättar och gör andra roliga sysslor.

 

12:00 Lunch! Lagade Ida Wargs linsgryta, recept här, i onsdags och det är verkligen perfekt att ha som matlåda. Efter det ska jag baka morotsmuffins som jag ska ta med mig hem till föräldrarna lite senare.

 

14:00 Fortsätta plugga och förhoppningsvis faktiskt göra det ;)

 

15:00 Kaffepaus hos föräldrarna. Är där alldeles för lite så får passa på när jag är ledig, om bakningen blir av så gottar vi oss med sådana godingar till kaffet och tjötar.

 

18:00 Guacamoletime! Fajitas står på menyn och självklart min goda guacamole! Jag längtar redan!!

 

20:00 Bästa på dagen: spelkväll hos Jenny. Hon och hennes sambo har det roligare sällskapsspelet någonsin. Det är ett Harry potter-spel där man tävlar med varandra mot fiender från alla (nerd alert!!) Harry-Potter filmer. Sist spelade vi i 3h och klarade av spel 1 och 2. Idag hoppas jag att vi klarar av några fiender till, det är 7 spel att klara av haha. Så underbart! Spela spel, dricka vin, umgås och bara ha det härligt! 

Ha det fint! Puss 💋

2

AFTER SCHOOL

 

Oh la la! Det har varit en mycket grå förmiddag men när solen kom fram kunde jag inte hålla mig från att ta ett glas vin på viskan. Jag, Isabell (som för övrigt har en jättebra blogg, in och läs här!) och Josse gick raka vägen ner till Viskan efter en föreläsning i finansiell planering. Det har varit två långa föreläsningar idag så lite D-vitamin och rosé gav mig en massa ny energi. Mer uteserveringsträffar åt folket!

 

 
Och här ser ni dagens enkla outift. Köpte faktiskt trenchcoaten som jag var lite kluven till men till slut bestämde jag mig för att behålla den och ha kvar den i samma längd. Den är lång men jag gillar det och med rätt styling kommer den bli superb! Vad tycker ni? Köpt på Lindex ifall någon undrar och den passar faktiskt kortisar som mig utan att en symaskin behöver hjälpa till. Jag är 159 cm från jorden and it fits fine 😉

Och nu, äntligen är jag hemma i soffan efter en lång dag. Next up väntar serier och ansiktsmask! Imorgon är jag ledig och en bra fredag väntar. Ha det fint och ha en bra heeeeelg. Puss 💋

2018 - bilder - dagens - fika - outfits - vår
1

BLÅ KAVAJ 16/4-18

Kavaj H&M / Kostymbyxor Zara / Tisha Gina Tricot / Väska Designers Remix
 
Hej på er finisar! Måndagen var här igen och min plan för dagen fick en vändning när jag vaknade och såg att dagens föreläsning hade blivit inställd, både skönt och tråkigt. Så istället för att gå upp tidigt blev det en lite längre sovmorgon än väntat 😉 Annars har jag bara suttit inomhus och pluggat lite under dagen. Ikväll ska jag iväg på en kopp kaffe med två ladies. Planen är att testa ett nytt café som öppnat här i stan vilket ska bli mycket spännande! Fler fikaställen tackar man inte nej till! Och innan man hamnar i säng tror jag att jag klämmer in ett eller två avsnitt av Younger. Ha en fin kväll! Puss 💋
2018 - bilder - dagens - kläder - outfits - vår