WHITE AND BLUE

1. T-shirt 2. Jeans 3. Jeansjacka 4. Jeanskjol 5. Skjorta 6. Jeans 7. Kavaj 8. Jeanskjol 9. Klänning ( ← länkarna  innehåller adlinks)
 
Drömmer mig bort mot ljusare tider då jag vill gå i mer ljusa nyanser som här ovan. Jeans och vita blusar/skjortor - jaaaaaa! Är kär i den vita jeansjackan med trumpetärmar, så söt! Har köpt mig en pastellblå clutch som väntar ivrigt på att få vistas i vårsolen. Den kommer passa perfekt till en krispig skjorta tillsammans med ett par perfekta jeans. Åh du sol, kom och värm oss nu!!! 
jeans - kläder - kollage - mode - vitt - vår
2

OATMEAL FOR BREAKFASt

 
God morgon/God dag på er! Mitt humör är på topp och jag har redan hunnit gå en morgonpromenad och käkat frukost. Idag blev det gröt och knäckemacka. Köpte hem pärsons vegoskivor som jag länge velat testa och de var verkligen goda! Smakar paprika och har samma konsistens som vanligt köttpålägg. Tips ifall ni vill testa något nytt! För några minuter sedan cyklade jag ner till tåget, laddad för en dag i skolan, för att sedan inse att det inte ens gick något tåg så mina planer för dagen blev ändrade på studs. Får ofrivilligt bli hemstudier idag... 
 
Utöver det är jag laddad på en ny vecka. Tror det är solens strålar som lyser in i så fint och ger mig massa energi. Kroppen vaknar till liv! Nu ska jag sätta igång med plugget. Missar jag en föreläsning får jag vara effektiv med något annat. Ha en fin dag allihopa! Puss ♥
frukost

THIS OR THAT / FACTS ABOUT ME

Jag tror på attraktionslagen och försöker alltid att tänka positivt. Även när det känns som man nått botten.
 
Chips eller popcorn - CHIPS - alla dagar i veckan.

Drinkar eller shots -  Drinkar, helst med ingefära eller lime.

Te eller kaffe - Tekvällar och temys i all ära men kaffe vinner nog i de flesta lägen.

 

Jag tror på att hjälpa och vara god mot andra. "Treat others the way you want to be treated" som man säger. Därför tog jag saken i egna händer och skrev upp mig i donationsregistret för ca tre år sedan. Så nu kanske jag till och med kan hjälpa folk när jag egentligen inte kan hjälpa någon längre. 

Jag älskar fika och jag väljer inte bort den viktiga stunden på dagen för många saker. Att fika gör mig lycklig (hehe) och ja, jag fikar faktiskt varje dag ;)

 

Skor eller väskor - Skoooor, skooor & skooooor

Klackar eller sneakers - Sneakers... fast ljudet av klackar ger mig bättre självkänsla (enkel egoboost) 

Jag tycker inte om att ha slappdagar i soffan med serietittande en hel dag. Att inte känna att jag fått gjort något vettigt ger mig bara mer oro i kroppen.

Singel eller Förhållande - Förhållande, att få känna sig älskad och få ge kärlek tillbaka är bästa känslan i världen. Att vara kär är både underbart och hemskt på samma gång.
 

Sola eller bada - Bada!! Det är så jäkla tråkigt att ligga på solstolen och bara sola?

 

Och slutligen har jag en underbar "go to"-låt som jag lyssnar på flera gånger i veckan och har nog gjort det i minst ett år haha! Tröttnar aldrig på denna going: Don't Go Breaking My Heart - Elton John. Har ni någon "go to" låt? I så fall - hit me! ♥

2018 - facts
1