TIPS FÖR ATT MÅ BÄTTRE


Värmen är på väg och vi blir allt gladare ju mer sol som kommer fram. Ibland så hjälper tyvärr inte bara bra väder för att vara på topp. Därför tänkte jag dela med mig av mina tips för att känna sig lite bättre och få en bättre dag.

 

  • Klä upp dig. Alla vet det men ändå så gör man det inte. Att klä sig bekvämt är självfallet hur bra som helst men att klä upp sig, fixa håret lite extra eller göra en fin sminkning en vanlig dag gör hela dagen så mycket bättre.
  • Ge komplimanger. Att göra andra glada ger glädje för en själv. Säg till killen att hans tröja är svinygg eller säg till tjejkompisen att hon är underbar.
  • Gå upp tidigt. Att snooza och ligga i sängen liiite längre än vad man ska är skönt i stunden, men att gå upp i rätt tid gör att du slipper stressa och kan unna dig en lugn morgon. Det räcker med 10 min tidigare än vanligt och du har en morgon då du kan njuta av morgonkaffet utan stress och kanske äta extra god frukost.
  • Vardagslyxa. Sluta med hela grejen att vänta och ”lyxa” på helgerna. Vill du äta på restaurang en tisdag så gör det, varför ska man göra allt på helgen? Gå ut och ta en fika eller kvällsmat med vännerna en vardag. Vi lever ju faktiskt på vardagarna också. 
  • Skaffa readly. Jag älskar att få inspiration i alla former, läsa modetidningar, mattidningar osv. I appen readly får man alla tidningar på samma plats. För en slant varje månad kan du läsa sönder ögonen haha. Nej men ärligt talat, jättebra tips där du kan välja ut dina favorittidningar!! 
  • Slutligen - Var positiv och umgås med de som ger energi och inte de som tar. 
babbel - inspo
4
rememberthiis.blogg.se

Bra tips :) behövde den typen av tips ! 😊

fanny

MEN JAAAA! Jag tycker också att vi lever på vardagarna och världen går ju inte under om man kommer hem kl 10 en tisdagskväll. "Det är sent när man ska upp tidigt till skolan dagen efter", jamen som om du alltid ligger och sover kl 10 annars :P Men jag är tyvärr mer eller mindre ensam om den visionen i min vänskapskrets haha så jag får väl gå restaurang själv denna tisdagkväll haha...

Fanny

Sv: hahaha ja exakt!! Hur mina vänner tänker har jag ingen aning om men det är tveklöst jag som tänker rätt😎

emeliesandelia.se

Så bra tips! :)