FRIDAY PLANS

 

06:30 Upp och käka gröt! Äppelgröt med mandelmjölk är så himmelskt gott.

 

08:30 Fredagstraditionen, spinning. Ett svettigt pass som startar igång helgen är mycket uppskattat.

 

10:00 Handla… dags för veckohandlingen och det roliga jobbet: källsortering! Efter det behöver jag plugga och det i mängder men det kommer nog sluta med att jag städar lägenheten, tvättar och gör andra roliga sysslor.

 

12:00 Lunch! Lagade Ida Wargs linsgryta, recept här, i onsdags och det är verkligen perfekt att ha som matlåda. Efter det ska jag baka morotsmuffins som jag ska ta med mig hem till föräldrarna lite senare.

 

14:00 Fortsätta plugga och förhoppningsvis faktiskt göra det ;)

 

15:00 Kaffepaus hos föräldrarna. Är där alldeles för lite så får passa på när jag är ledig, om bakningen blir av så gottar vi oss med sådana godingar till kaffet och tjötar.

 

18:00 Guacamoletime! Fajitas står på menyn och självklart min goda guacamole! Jag längtar redan!!

 

20:00 Bästa på dagen: spelkväll hos Jenny. Hon och hennes sambo har det roligare sällskapsspelet någonsin. Det är ett Harry potter-spel där man tävlar med varandra mot fiender från alla (nerd alert!!) Harry-Potter filmer. Sist spelade vi i 3h och klarade av spel 1 och 2. Idag hoppas jag att vi klarar av några fiender till, det är 7 spel att klara av haha. Så underbart! Spela spel, dricka vin, umgås och bara ha det härligt! 

Ha det fint! Puss 💋

2