JUST NU I HÖGTALAREN

När plugget rullar för fullt gör även musiken det! Vissa dagar sprudlar peppande popmusik i högtalarna, en annan dag lyssnar jag på mindfullness-musik eller indie och andra dagar ingenting. Beroende på vad jag gör lyssnar jag oftast på något. Är det inte musik är det oftast en podcast. Hur som helst vill jag tipsa er om mina favoriter just nu.
 
 
Dance You Off - Benjamin Ingrosso ← Geniet, Benjamin Ingrosso, hans musik är verkligen bra och så catchig!! Röstar på honom i mellofinalen ;)
Capital Letters - Hailee Steinfield ← Såg sista Fifthy Shades-filmen i helgen och musiken i filmen var riktigt bra. Har sparat flera låtar från filmen i mitt album men denna är nog en av favoriterna. Hailees röst är sååå bra!
BOOM - Tiësto ←  Okej den här passar kanske inte när man pluggar eller ska ta det lugnt men tänkt dig ett svettigt spinning eller löpningspass - DÅ köttar man!!
Ditt sanna jag - Molly Sandén ← Den här är så bra! En sån där som verkligen fastnar i hjärnan. Och delen när Leslie kommer in ♥♥♥♥♥
1, 2, 3 - Sofia Reyes ← Jag är inne i en latino-period för nuvarande, gillar verkligen spansk musik. Den här är super för att bli på bra humör och för att dansa loss hemma i vardagsrummet!
Big Shot - Kendrick Lamar  ← Denna LÅT! Woooow! Hela albumet med för den delen, GRYMT! 
 
Hit me med era favoriter! Puss ♥
2018 - musik
1
Angelica Wåhlin

Så bra låtar! Gillar Kendrick Lamar väldigt mycket :)

Svar: Ja kendrick är grym!!!!
Linn Bank