MATTE LIPS

 
LIPS
 
Att måla läpparna i en snygg färg är verkligen ett grymt bra knep för att piffa upp sig och göra sin look komplett. Jag var nere en sväng på stan innan för att inskaffa mig en ny eyeliner men då såg jag att de hade fått in smashbox insta-matte transformer som jag läst om. Det är en slags gel man tar över läppstiftet för att göra det matt. Jag älskar matta läppar och ibland är det svårt att hitta perfekt matta läppstift så nu kan jag köpa vilket läppstift jag vill för genom att bara använda gelen blir mina läppar matta. Köpte det på kicks för 265:- och tipsar er som älskar matta läppar att göra detsamma! Klicka här om ni vill komma till produkten.
kollage - skönhet - smink
1

TIPS FÖR ATT MÅ BÄTTRE


Värmen är på väg och vi blir allt gladare ju mer sol som kommer fram. Ibland så hjälper tyvärr inte bara bra väder för att vara på topp. Därför tänkte jag dela med mig av mina tips för att känna sig lite bättre och få en bättre dag.

 

  • Klä upp dig. Alla vet det men ändå så gör man det inte. Att klä sig bekvämt är självfallet hur bra som helst men att klä upp sig, fixa håret lite extra eller göra en fin sminkning en vanlig dag gör hela dagen så mycket bättre.
  • Ge komplimanger. Att göra andra glada ger glädje för en själv. Säg till killen att hans tröja är svinygg eller säg till tjejkompisen att hon är underbar.
  • Gå upp tidigt. Att snooza och ligga i sängen liiite längre än vad man ska är skönt i stunden, men att gå upp i rätt tid gör att du slipper stressa och kan unna dig en lugn morgon. Det räcker med 10 min tidigare än vanligt och du har en morgon då du kan njuta av morgonkaffet utan stress och kanske äta extra god frukost.
  • Vardagslyxa. Sluta med hela grejen att vänta och ”lyxa” på helgerna. Vill du äta på restaurang en tisdag så gör det, varför ska man göra allt på helgen? Gå ut och ta en fika eller kvällsmat med vännerna en vardag. Vi lever ju faktiskt på vardagarna också. 
  • Skaffa readly. Jag älskar att få inspiration i alla former, läsa modetidningar, mattidningar osv. I appen readly får man alla tidningar på samma plats. För en slant varje månad kan du läsa sönder ögonen haha. Nej men ärligt talat, jättebra tips där du kan välja ut dina favorittidningar!! 
  • Slutligen - Var positiv och umgås med de som ger energi och inte de som tar. 
babbel - inspo
4

stuDYING

 
Hej igen vänner. En ny vecka är igång och jag har haft en bra dag. Känner dock att proven närmar sig så nu måste man verkligen dyka in i alla böcker inför slutet. Det är väldigt mycket som ska göras och väldigt svåra saker men jag ska göra mitt bästa. Om ca 3 veckor är allt över och då kan jag andas igen. Jag tror jag klarar av detta, det är inte långt kvar nu. Har gjort lite mattetal men nu kan jag inte koncentrera mig längre för jag taggar Got som börjar 21.00!!! woohooo. Ska färska upp minnet med förra avsnittet så nu loggar jag ut för dagen. PUSS
 
 
 
babbel
1