EN HELG I VÄRLDSKLASS

 
Wow! Vilken helg jag har haft. Har varit full rulle sen 06:00 i fredags och nu efter mycket slit sitter jag här med min sambo och kollar på House of Cards! Som jag sa så skulle jag och killen flytta ihop i helgen och så blev det! Vi är nu sambos och det känns underbart. Vi var på ikea igår och fixade med alla nya möbler tills vi nästan somnade ståendes igår. Idag fick vi storhandlat och slängt det sista skräpet. Det börjar kännas som ett hem (se bilden ovan) och jag är hittills väldigt nöjd, vi båda är. Nu är det mesta gjort så nu är det dags att få börja piffa till det!
 
Efter flyttlasset i fredags tog jag en paus och åt magnifikt på John's Place med mina två favorittjejer. Laura flyttar till Paris nästa vecka så vi lyxade till det i slutet innan vi splittras. Jag kommer sakna henne så men vet att detta kommer bli hur bra som helst. Nu måste jag ju åka en sväng till Paris och det är ju aldrig fel!
 
Nu är det dags för total lugn, är lite nervös inför morgondagen men känner på mig att detta blir jättebra. Vi hörs snart! Pussar ♥ / L 

ETT NYTT KAPITEL I LIVET

drömmer mig bort på pinterest...
 
Hej på er! Mitt huvud går i 110 och jag är precis på gränsen inför en väldigt stor förändring i livet. Imorgon går flyttlasset till min och killens lägenhet. Jag och min pojkvän ska äntligen bli sambos. Det är mycket tankar som snurrar i huvudet, många minnen som flyger förbi medan man packar ner varje sak man äger. Det känns lite känslosamt att flytta från sitt barnhem men samtidigt så himla skönt. Det är här jag skapat alla minnen, gråtit, skrattat och fått växa upp. Men någon gång ska man flytta och nu är det dags för mig att börja ett nytt kapitel.
 
Som pricken över i ska jag börja på högskola på måndag! Kom in på mitt förstahandsval i veckan, textilekonom på textilhögskolan i Borås! Är SÅ taggad! Det kliar i fingarna av ivrighet, äntligen ska jag få lära mig nya saker. Jag har känt att jag suttit fast, stannat på samma plats under en längre tid. Jag trivs väldigt bra på mitt jobb men jag är ämnad för att göra något annat, som i mina ögon är mer min grej. Jag ska jobba med något jag brinner för och nu, nu är jag på väg! Håller mina tummar att detta kommer bli bra. Tror att det kommer blir tufft att pendla till Borås varje dag men det är en ny vana som jag får vänja in. Hur som helst, är jag taggad på att göra något nytt och träffa massa nya vänner. Det är både skrämmande men samtidigt så spännande! NU KÖR VI! Vad ska ni göra denna höst? Berätta! ♥♥
drömmar

WAY OUT WEST 2017

 
Vilket augusti jag har haft hittills! Jag kan inte vara mer än nöjd. Fyllde år förra veckan (ska beräta mer om det snart!) och har haft en vecka ledigt! Har bara tagit det lugnt och verkligen njutit av att få vara ledig tillsammans med familj, vänner och killen.
 
Kom hem från Way out West igår och jag däckade i sängen när jag kom hem haha. Alldeles för lite sömn men så roligt! Jättebra konserter och grymt sällskap!! Denna festival är så viktig, både med valet av maten, talen, filmvisningarna och alla balla artister! Mer än nöjd!!! Var ni där? Vem tyckte ni om bäst? 
bilder - sommar