DAGLIGT PRAT


 
Godkväll finisar! Hoppas ni mår bra! Själv mår jag ganska bra, börjar bli helt frisk från min förkylning. Avslutade senaste avsnittet av Parneviks tillsammans med en kopp ingefärsvatten för en liten stund sedan så nu är det snart dags för sängen och ladda upp batterierna inför sista skoldagen denna vecka. Yes box, imorgon får jag sportlov och det kan inte sitta bättre! 
 
Jag är så skoltrött så nu ska jag försöka vila och hitta på massor av roliga saker när jag väl är ledig. Jag tänkte fira in lovet med ett möte tillsammans med bästa studentkommittén och sedan se på bio med bästisarna. En lyxig onsdag väntar... Puss! /L 
babbel

NYTT I SMINKVÄSKAN - TIPS!


Hallå godingar. Under tiden jag inte har hört av mig har jag spenderat lite tid med att beställa nytt smink. Smink och skönhet är väldigt intressant för mig så jag tänkte att när jag ändå behöver nytt smink varför inte slå på stort? Jag beställde ett fixeringspuder på skinkcity och OH MY detta är så bra?? HÄR kan ni kika in på detta. Jag fick tipset från en av mina favoritpoddar, Josefin & Vanja där Vanja tipsade om detta puder. Jag som har lite problem med fet hy tycker verkligen det gör skillnad. Har inte använt det så många dagar men märker helt klart en förändring!!! Efter en dag i skolan ser jag inte lika hemsk ut haha. Sedan beställde jag lite annat smått och gott. Ett nytt puder för min vinterhy, en rouge och en primer. Allt beställt på cocopanda.

Men ja för er som vill ha ett bra fixeringspuder så ska ni köpa detta!! Det kostar lite men det är helt klart värt! Puss
shopping - smink
1

INSTAGRAM

Senaste bildern från instagram @linnbank

Har bland annat festat loss med vännerna och firat att det var 150 dagar kvar till studenten. Hade så roligt! En kväll full av musik från 70/80/90-tal. Ätit goda frukostar (blivit bokstavligen KÄR i proteinpuddingarna!!!! så goda!!!), målat i min bok, varvat ner och haft det allmänt bra.

Nu har jag precis mumsat i mig grekisk pyttipanna och väntar på mellostarten! Ha en fin kväll /L♥